VOL. Kookworkshop de plantaardige keuken; Ga jij met ons de uitdaging aan?

De Omwentelaars
zondag 10 april 2022, door Janneke Postulart
Heerlijk. We hebben een volle bak. Jammer als je mee wilde doen maar kijk even naar ht impactgesprek op 12 mei. Wie weet vind je dat ook leuk.


Wil je vaker plantaardig koken, maar weet je niet goed hoe? Dan willen wij jou graag inspireren op donderdagavond 19 mei van 17-21 uur. We gaan dan gezellig samen gerechten bereiden tijdens deze plantaardige kookworkshop.

Wat gaan we doen?
Omwentelaars Marijke, Marianne en Guido hebben een aantal heerlijke gerechten uitgezocht. Twee-aan-twee gaan we een gerecht klaarmaken. Er is plek voor 20 mensen in de keuken, dus dat wil zeggen dat er uiteindelijk een buffet wordt klaargemaakt van 10 gerechten. We gaan je leren om lekker, gezond en plantaardig te koken. Zoveel mogelijk ingrediënten zijn lokaal en biologisch. De gerechten verklappen we nog niet, maar het is aspergetijd ;-)

We ontvangen jullie graag om 17 uur bij Wings Niekée/Agora. Na een korte introductie gaan we aan de slag. Rond 19 uur gaan we genieten van het buffet waarna we gezamelijk de keuken weer opruimen en netjes achterlaten. Voor wie wil nakletsen kan dat tot 21 uur, dan sluiten we alles af.

Omdat we geen subsidiegelden ontvangen voor de Omwentelaars vragen we voor deze kookworkshop een onkostenvergoeding van 20 euro. We willen echter geen mensen buiten sluiten met een kleine portemonnee, waarvoor 20 euro veel geld is. Wil je graag deelnemen, maar past het niet in je budget? Mail dan naar info@deomwentelaars.nl. Voor 1 á 2 deelnemers kunnen we de kosten wegstrepen.

Inschrijving geldt op basis van volgorde van aanmelding via onderstaande optie. Na de inschrijving ontvang je binnen 48 uur een betaallink. Pas als de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

We hopen van harte met een volle groep aan de slag te gaan! En wil je meer weten over plantaardig eten? Kom dan ook naar het impactgesprek op 12 mei op het Weerstand terrein.

Deze kookworkshop wordt mogelijk gemaakt door de volgende Omwentelaars: Regina, Peggy, Guido, Marianne, Marijke, Youp, Ilse en Janneke


Wanneer: 19.05.2022, 17:00u - 21:00u
Locatie: Wings Niekée/Agora
Kosten: € 20


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)


Judith Goossens-Verzellenberg zei op 21-04-2022 om 07:36 uur
Wat een goed initiatief! Ik zou graag mee doen, maar kan niet op 19 mei. Noteer me maar voor de volgende keer! Groetjes, Judith

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
PeukMeuk 2022
Groen, groener, groenst!
Vergroot je ook de biodiversiteit vanuit je eigen tuin?
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!