Een nieuw hoofdstuk voor De Omwentelaars en De Groene Transformator

De Omwentelaars
zaterdag 16 maart 2024, door Janneke Postulart
In de komende maanden staat ons iets nieuws te wachten: De Omwentelaars en De Groene Transformator gaan samen verder als één krachtige beweging. Na zorgvuldig overleg en vanuit een strategisch oogpunt hebben we besloten tot deze samenvoeging, aangezien beide organisaties vergelijkbare doelen nastreven, onder dezelfde stichting vallen en we onze krachten nog effectiever willen bundelen.

Wij nodigen je uit voor deze speciale bijeenkomst waarin we graag meer over deze overgang met je delen. We willen je meenemen in het verhaal van waar we nu staan. Natuurlijk kijken we ook terug op de momenten die ons dierbaar zijn en zien wat we allemaal samen bereikt hebben.

Deze bijeenkomst is ook een gelegenheid om te delen wat jullie graag terug zien binnen De Groene Transformator. Verder willen we benadrukken dat de activiteiten en initiatieven van De Omwentelaars niet verdwijnen, maar een nieuwe thuis vinden binnen De Groene Transformator. Deze stap is in overleg gegaan met kartrekkers van de verschillende initiatieven zoals de Kledingruil, Plant-de-Campagne, Zwerfafval groep, Verbindend Samenwerken en het Doodcafé.

Tot slot, als je meer betrokken wilt zijn bij het vormgeven van De Groene Transformator, of als je dit moment met ons wilt vieren, kom dan vooral langs. Wij waarderen je input! En we willen deze start van een nieuwe fase graag met zoveel mogelijk Omwentelaars delen. We gaan hoopvol verder met daadkracht en de gedeelde missie om onze wereld duurzamer en groener te maken.

We hopen je te zien op dinsdagavond 9 april, om 19.30-21.30 uur bij De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond.

Wanneer: 09.04.2024, 19:30u - 21:30u
Locatie: De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Kosten: Gratis


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!