Het kernteam is uitgebreid

Janneke Postulart
dinsdag 15 september 2020
Het kernteam van de initiatiefnemers Janneke ter Linden-Postulart, Floris Mokveld en Trees van der Schoot is uitgebreid met Ilse Meelberghs.

We hebben Ilse gevraagd om zich aan te sluiten bij het kernteam vanwege haar expertise in veranderprocessen en mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dit is een cruciaal onderdeel van de Omwentelaars tijdens de Impactgesprekken en deze kennis ontbrak bij het voorgaande kernteam.

We zijn daarom ook erg blij dat Ilse dit wil inzetten voor de Omwentelaars.

De rollen van het kernteam:
Gezamenlijk zetten we de route van de Omwentelaars uit en toetsen dat bij de andere Omwentelaars. Ook organiseren we de Impactgesprekken en daarbij letten we op inspireren, motiveren, informeren en verbinden van mensen.

Janneke onderhoudt de website, nieuwsbrief, mail en deelt de social media kanalen (Facebook en instagram). Ook schrijft zij de meeste teksten voor de bijeenkomsten. Zij is aanspreekpunt. Ze stroomt over van de ideeën wat betreft mogelijkheden voor de Omwentelaars.

Floris is aanspreekpunt voor geïnteresseerden en de pers en schrijft de persberichten. Hij zorgt daarnaast ook voor de social media kanalen (LinkedIn, Twitter en Facebook). Ook onderhoudt Floris de contacten met de locaties van de Impactgesprekken. Verder levert Floris de technische kennis in het kernteam en zorgt voor de digitale impactgesprekken via Zoom.

Ilse is de procesbegeleider voor de Impactgesprekken. Haar passie ligt in het verbinden van mensen en het herkennen van de hobbels op weg naar verandering. Ze begeleidt de sprekers en bedenkt het verloop van de avond. Verder ze heeft er plezier aan om de visie en de gewenste cultuur van de Omwentelaars mee te verwoorden en in praktijk te brengen.

Trees is ons klankbord. Ze redigeert de teksten en geeft belangrijke input tijdens de vergaderingen over o.a. burgerparticipatie en transities. Zij levert de juridische kennis in het kernteam, over o.a. de Omgevingswet, de wetgeving voor de veranderopgaven van deze tijd en hoe overheden daarmee omgaan.

Heb je vragen of input, dan is deze altijd welkom. Dat mag tijdens de borrel van de Impact gesprekken, je mag ons mailen via info@deomwentelaars.nl of een van ons bellen (zie contact).
Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!