Janne Opmeer
Generalist Natuur, Milieu en...
Informatiebijeenkomst 14 april om 19.30 u. project collectieve Zonnedaken RoerOm Energie
Geplaatst op: donderdag 1 april 2021

Op woensdagavond 14 april a.s. organiseert Coöperatie RoerOm Energie vanaf 19.30 uur een (online) informatiebijeenkomst over het project collectieve Zonnedaken in Roermond. RoerOm Energie wil inwoners van Roermond helpen met energiebesparing en samen betaalbare duurzame energie te realiseren. Onlangs stelde gemeente Roermond aan RoerOm Energie daken beschikbaar van gemeentelijke panden om collectieve zonnedaken te realiseren met behulp van een zogenaamd “postcoderoosproject nieuwe stijl”.

Voor wie
Een postcoderoosproject is vooral interessant voor mensen die zelf geen geschikt dak hebben om zonnepanelen op te leggen of in een huurhuis wonen, maar toch graag duurzame zonne-energie willen opwekken. Maar ook inwoners die zelf al zonnepanelen op hun dak hebben liggen of gewoon willen investeren in lokaal opgewekte duurzame energie, kunnen deelnemen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over RoerOm Energie of over het postcoderoosproject “Zonneroos RoerOm Energie”? Bezoek de website: www.RoerOmEnergie.nl en meld u aan voor de (online) informatiebijeenkomst via: info@Roeromenergie.nl. Mocht u verhinderd zijn op 14 april, geen nood. Meldt u aan en ontvang na 14 april per mail een link om de bijeenkomst te kunnen terugkijken. Ook houden we u dan op de hoogte van toekomstige informatiebijeenkomsten over dit project.

Bijlage (klik om te downloaden):
Wanneer: 14.04.2021 om 19:30u
Locatie: Thuis - vanaf PC of laptop met Zoomlink
Kosten: Gratis
Aanmelden: klik hierReactie(s)


Janneke Postulart zei op 04-04-2021 om 21:14 uur
Fijn dat je het hebt gedeeld Janne!

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Avond met complex vraagstuk: over de economie van de toekomst
Communicatieworkshop: Inspirerend zijn!
Fietsexcursie: Water is goud waard
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!