Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator

De Omwentelaars
zondag 3 maart 2024, door Janneke Postulart
Op 17 maart organiseren we met BASF's vegetable seeds business (Nunhems) en de Omwentelaars een Maas Cleanup actie. Samen gaan we aan de slag om rommel langs de Maasplassen op te ruimen (tegen de N280, zie afbeeldingen). Help je ook mee? Iedereen is welkom!

Voor het vierde jaar gaan we het zwerfafval opruimen aan de Maasplassen. En met succes! We ruimden in 2021, 2022 en 2023 met veel vrijwilligers al rond de 450-500 vuilniszakken afval op + veel grote stukken afval. Helaas ligt er toch weer veel afval. Dion Nijskens heeft alvast een eerste ronde gelopen, zie foto's.

Kortom, de handen gaan we weer uit de mouwen steken! En wel op 17 maart van 10 uur tot uiterlijk 13 uur. We verzamelen op de parkeerplaats van de Hatenboer. Na aanmelding ontvang je tijdens de bevestiging de exacte locatie. Bij veel aanmeldingen verplaatsen we ons over 2 locaties; bij de Hatenboer en vlak na het viaduct langs het kanaal.

Het is fijn als je stevige schoenen aantrekt, gepaste kleding en iets te drinken.

Heb je zelf spullen voor afval op te ruimen (grijper etc)? Dan is het fijn als je het mee kan nemen. Vuilniszakken zijn geregeld, en voor de mensen die geen grijper hebben, zijn er ook 25 grijpstokken geregeld.

We hopen weer met grote getalen aan de slag te gaan, zodat ook de dieren en planten weer zonder al te veel afval de lente in kunnen gaan.

Aanmelden graag via deze link: https://degroenetransformator.nl/aanmelden/maascleanup-samen-met-basf-vegetable-seeds-business

Wanneer: 17.03.2024, 10:00u - 13:00u
Meer informatie: degroenetransformator.nl
Locatie: Maasplassen
Aanmelden: Aanmelden graag via De Groene TransformatorReactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!