Meer weten over de energietransitie? Speel het We-energy game!

Janne Opmeer
woensdag 27 oktober 2021
Op woensdagavond 10 november 2021 besteedt IVN-afdeling Roermond e.o. op speelse wijze aandacht aan het hoe en waarom van de energietransitie en de ontwikkelingen op dat vlak in Midden Limburg. Een belangrijk onderdeel van de avond vormt het spelen van de “We-Energy game”. Door het spelen van dit spel worden deelnemers zich bewust van de opgave en complexiteit van de energietransitie. Het spel wordt ingeleid door een korte presentatie over de Regionale Energiestrategie (RES) Noord en Midden Limburg 1.0.
Deze RES is dit jaar door de gemeenteraden van de gemeenten in dit gebied is vastgesteld en geeft richting aan de energietransitie qua energiebesparing en duurzame opwek van energie.

De bijeenkomst start om 19.30 uur in Wijkgebouw Tegelarijveld, Schepen van Hertefeltstraat 26A, 6042 XW Roermond. Er is capaciteit voor maximaal 24 deelnemers. Om die reden is vooraf aanmelden verplicht via: janne.opmeer@hetnet.nl. IVN leden hebben gratis toegang, aan niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50. IVN-Roermond houdt zich aan de dan geldende coronaregels. Deze zijn mogelijk aan veranderingen onderhevig.


Wanneer: 10.11.2021, 19:30u
Meer informatie: www.ivn.nl
Locatie: Wijkgebouw Tegelarijveld, Schepen van Hertefeltstraat 26A, 6042 XW Roermond
Kosten: IVN leden: gratis - niet-leden: € 2,50.Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Opruimactie deel 3 zwerfafval opruimen Maasbosjes
Hoe rijden we de toekomst tegemoet?
Kledingruil in Roermond Nieuws
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!