Rondleiding Kledingbank Limburg

De Omwentelaars
dinsdag 23 mei 2023, door Peggy Kuipers
We willen je graag uitnodigen voor een bijzondere rondleiding bij Kledingbank Limburg op vrijdag 2 juni van 9.30 tot 11.00 uur. Tijdens deze ochtend krijgen we de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze inspirerende organisatie.

Marleen van Rijnsbergen, de directeur van Kledingbank Limburg, zal ons rondleiden en meer vertellen over het belangrijke werk dat zij verrichten. Wellicht vraag je je af wat Kledingbank Limburg precies doet. Gaat het alleen om het verstrekken van kleding aan mensen met een kleine portemonnee? Of gaan ze verder en nemen ze ook andere uitdagingen van de huidige tijd aan? Hoe komen ze aan kleding en wat is hun werkwijze? Deze excursie biedt jou de gelegenheid om antwoorden op deze vragen te krijgen en meer te leren over hun bijzondere aanpak.

Kledingbank Limburg ondersteunt niet alleen mensen die het nodig hebben met kleding, warme jassen en verzorgingsproducten, maar ze gaan nog een stap verder. Ze hebben een eigen atelier waar kleding gerepareerd wordt en ze nemen actief deel aan andere initiatieven. Het belooft een boeiende rondleiding te worden waarin je de werkwijze van Kledingbank Limburg leert kennen en hun drijfveren ontdekt.

We hopen dat je enthousiast bent om deel te nemen aan deze rondleiding bij Kledingbank Limburg. Het wordt een leerzame en inspirerende ochtend waarin we inzicht krijgen in hun waardevolle werk.

Praktische details
* Adres: St. Joosterweg 7, 6051 HE Maasbracht
* Datum: 2 juni, van 9.30 tot 11.00 uur. Inloop tussen 9.20 en 9.30 uur.
* Kosten: Gratis (donaties zijn natuurlijk altijd welkom)

Wanneer: 02.06.2023, 09:30u - 11:00u
Locatie: Kledingbank Limburg, St. Joosterweg 7, 6051 HE Maasbracht
Kosten: gratis, vrijwillige donatie is welkom


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!