Verslag van het 8ste impactgesprek: hoe ziet 2021 er voor de Omwentelaars uit?

Floris Mokveld
woensdag 4 november 2020
Op 3 november hebben ongeveer 35 mensen meegedaan met de presentatie en enquete over de toekomst van de Omwentelaars. Na 7 succesvolle gesprekken in 2020, meer dan 125 abonnees op de nieuwsbrief en bijna 30 aangemelde Omwentelaars op de site vonden we het tijd een plan voor 2021 te omschrijven. Een plan vorm te geven samen met jullie, alle Omwentelaars die dit lezen. Tijdens de avond werd de opzet uitgelegd en via een online enquete konden de deelnemers hun mening doorgeven aan het kernteam en aangeven hoe ze zelf willen meewerken aan de Omwentelaars. Ook als je er dinsdagavond niet bij kon zijn, kan je nog steeds meedoen en je mening geven en leren wat we willen gaan doen! Deze enquete blijft nog open tot en met 8 november. Via de opname van de avond die je kan starten: https://us02web.zoom.us/rec/share/EXbNV_1k7ZQp5xgSSHilbTSsjWlgQYEmuhe-mVxi74m7azZJgIiONLg09QCoK-3I.xUF191o8dOl0ARIy/. Daar kun je de uitleg zien en parallel op een tweede apparaat (bijvoorbeeld tablet of telefoon) de enquête invullen: https://enquete.deomwentelaars.nl/318125?lang=nl. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie mening!

In de presentatie wordt telkens gepauzeerd om je de gelegenheid te geven de bijbehorende vragen die worden getoond in te vullen op te telefoon. Het invullen van de enquete zonder de presentatie te zien wordt afgeraden aangezien de vragen niet zonder de sheets te begrijpen zijn.

Mocht het online invullen niet lukken tijdens het kijken naar de presentatie druk dan de enquete af en vul hem in op papier tijdens het kijken. Je kunt hem dan alsnog later online invullen of eventueel opsturen aan ons als het je echt niet lukt. De pdf is als bijlage toegevoegd.

Voor de zoom meeting heb je een wachtwoord nodig: *q%9C1yS

Bijlage (klik om te downloaden):
Meer informatie: us02web.zoom.us
Aanmelden: klik hierReactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!