Vrijwilligersavond De Groene Transformator en borrel

Peggy Kuipers
vrijdag 16 september 2022
Op dinsdag 27 september om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) zijn alle (toekomstige) vrijwilligers en vertegenwoordigers van partnerorganisaties van harte welkom bij De Groene Transformator.

We organiseren een bijeenkomst om jullie te informeren over de stand van zaken met een vooruitblik naar de (nabije) toekomst. Maar vooral om samen met jullie afspraken te maken over hoe we met hulp van jullie deze toekomst vorm kunnen geven. Groot aandachtspunt is de organisatie van de verbouwing, want daar kunnen we jullie handen heel goed bij gebruiken! Daarnaast zoeken we ook nog menskracht voor communicatie, het verzorgen van catering tijdens de verbouwing en het invullen van de rol van gastheer, -vrouw tijdens de openingstijden (lees onderaan hier meer over).

Om De Groene Transformator tot een succes te maken hebben we veel vrijwilligers nodig. We gaan er ook samen een feestje van maken, want we sluiten af met een borrel. Heb je ons de afgelopen maanden geholpen met de voorbereidingen van De Groene Transformator en heb je de komende tijd geen gelegenheid om een handje bij te steken? Ook dan ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een gezellig samenzijn tijdens de borrel. Wil je je oriënteren of je wellicht vrijwilliger worden? Dan zal deze avond je op weg kunnen helpen om inzicht te krijgen waarbij je ons kunt helpen.

Programma
19.15-19.30 u: Inloop
19.30-19.45 u: Welkom met een update stand van zaken De Groene Transformator en vooruitblik naar de (nabije) toekomst
19.45-20.00 u: Waar hebben we vrijwilligers voor nodig / Indeling in subgroepen: Verbouwing/Klussen, Communicatie, Catering/Facilitymanagement tijdens verbouwing en inrichting, gastheer/-vrouw tijdens openingstijden en geplande en aangevraagde activiteiten
20.00-20.45 u: Aan de slag in subgroepen
20.45-21.30 u: Feestelijke borrel, waarbij we in het begin ook afscheid nemen van kwartiermaker Haiko Meelis

Aanmelden
Meld je aan via: vrijwilligers@degroenetransformator.nl met je naam, e-mail/telefoon en of je de hele avond aanwezig bent of alleen tijdens de borrel. Voor vragen of opmerkingen kun je ons ook bereiken via dit mailadres.

We hopen dat jullie in grote getalen aanwezig kunnen zijn. Wij hebben er zin in!


Wanneer: 27.09.2022, 19:15u - 21:30u
Locatie: De Groene Transformator, Weerstand, Bredeweg 10, Roermond
Kosten: GratisReactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
PeukMeuk 2022
Groen, groener, groenst!
Vergroot je ook de biodiversiteit vanuit je eigen tuin?
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!