World Cleanup Day 2021

De Omwentelaars
dinsdag 20 juli 2021, door Janneke Postulart
Op zaterdag 18 september is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opruimactie geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfafval! En vooral ook het verkrijgen van waardevolle informatie over het soort afval dat in het milieu ligt. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen. Aanmelden voor voor World Cleanup Day in Roerdalen kan vanaf nu via onderstaande link of via https://www.worldcleanupday.nl/kaart.htm?language=NL&actie=30700

Binnen de gemeente Roerdalen verzamelen we op het kruispunt van de Hoofdstraat en de Bernardlaan (naast café-restaurant Carrefour) We verzamelen tussen 9.20-9.30 uur.

Je kunt er ook voor kiezen om aan te sluiten bij de opruimactie op Kitskesberg. Deze is georganiseerd door de werkgroep van De Partij voor de Dieren Roermond, maar ongeacht je politieke achtergrond kun je hierbij aansluiten. Ook hier zijn Omwentelaars bij aanwezig. Voor meer informatie kijk: https://www.worldcleanupday.nl/kaart.htm?language=NL&actie=29928 Via deze link kun je je ook aanmelden voor deze actie.

We gaan in Sint Odiliënberg opruimen van 9.30 - 12 uur.
In Roermond gaat de groep opruimen van 10-12.30 uur.

Tot dan!

Wanneer: 18.09.2021, 09:30u
Locatie: Gemeente Roerdalen
Aanmelden: Heb je vragen, mail dan naar info@deomwentelaars.nl


Aanmelden voor dit evenementReactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Communicatieworkshop: Leuk je te ontmoeten!
Terugblik 2021 en vooruitblik naar 2022
Ga mee naar de Klimaatmars in Amsterdam (6 nov)!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!