Duurzaamheid en ondernemen/werken

Peggy Kuipers
vrijdag 16 september 2022
Is duurzaamheid voor jou en je bedrijf ook een belangrijk thema, of wil je meer over dit onderwerp weten en in gesprek gaan met collega-ondernemers of andere werkenden?

Je bent van harte uitgenodigd om donderdag 20 oktober deel te nemen aan de netwerkavond van de Groene Transformator. Centraal staat de vraag: “hoe ziet de toekomstige bedrijfsvoering eruit als duurzaamheid een steeds belangrijkere plek heeft”. Aan de hand van fragmenten uit een podcast gaan we met elkaar in gesprek.

Wat heeft jouw bedrijf nodig om een volgende stap te zetten? Waar liggen kansen en mogelijke uitdagingen? Hoe ziet de aanpak van collega’s in de regio eruit en wat kunnen we met en van elkaar leren? Maar ook, wat kun jij als werknemer doen binnen je bedrijf? Zie je kansen en hoe kun je het gesprek aangaan op de werkvloer?

Deze avond wordt geleid door Bas van der Zwaan. Bekend van nieuwsverslaggeving van het L1 programma Óngerwaeg en L1 radioprogramma Natuur en Zo. Op zijn LinkedIn profiel schrijft hij: “Mijn kracht is om mensen te 'raken', gesprekken de diepte in laten gaan, buiten de gangbare paden denken en niet ban zijn voor verandering”.

Wij kijken uiten naar een inspirerende, leerzame avond vol energie en mogelijkheden om te netwerken.

Ben jij er ook bij?

Bijlage (klik om te downloaden):
Wanneer: 20.10.2022, 19:30u
Eind: 20.09.2022, 21:30u
Meer informatie: degroenetransformator.nl
Locatie: De Groene Transformator, terrein de Weerstand, Bredeweg 10, 6042 GG Roermond (oude Philipsterrein)
Kosten: Gratis, vrijwillige donatie is welkom
Aanmelden: Mail naar activiteiten@degroenetransformator.nl onder vermelding van de bedrijfsnaam. Neem je collega's mee? Dan vermeld gelijk hun naam en emailadres bij de aanmelding.

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
PeukMeuk 2022
Groen, groener, groenst!
Vergroot je ook de biodiversiteit vanuit je eigen tuin?
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!