Evalueren en vooruitkijken

Floris Mokveld
woensdag 24 november 2021
Op 23 november zijn we online aan de gang gegaan met het evalueren van 2021 en het vooruitkijken naar 2022. Welke nieuwe initiatieven en onderwerpen gaan we behandelen in 2022. Het filmpje met foto's over 2021 staat ook als los bericht onder de nieuwsberichten. Het geeft super mooi weer wat er ondanks Corona allemaal gebeurd is.

Van het eerste deel van de avond hebben we een registratie gemaakt. Kijk dus de video als je wilt weten wat er daarin is besproken. Van de breakoutrooms en het brainstormen over de invulling van het programma is geen opname gemaakt. We gaan alle ideeën verwerken en komen dan bij jullie terug met een voorstel agenda.

De doelen, kernwaarden en richting zijn nog steeds actueel, wel nemen we in 2022 afscheid van de avonden over complexe vraagstukken. In de evaluatie kwam naar voren dat mensen toch graag de volgende dag zelf aan de gang gaan, geïnspireerd en samen met anderen.

Nieuw in 2022 worden de cafés. Zonder vaste onderwerpen elkaar ontmoeten bij een drankje. Hopelijk in het Duurzaamheidscentrum?!
Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Opruimactie deel 3 zwerfafval opruimen Maasbosjes
Hoe rijden we de toekomst tegemoet?
Kledingruil in Roermond Nieuws
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!