Janneke Postulart
Postul.Art ontwerpt & verduurzaamt
Spreker duurzaamheid (De Verborgen Impact), grafisch...
Feedback gevraagd!
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2020

Na een jaar brainstormen en filosoferen over hoe we een duurzame samenleving een zetje kunnen geven in het Zuiden zijn we begin dit jaar overgestapt naar DOEN! In zo'n 2 maanden tijd hebben we de basis opgetakeld van de Omwentelaars en zijn we gestart met de Impactgesprekken. We zijn enorm trots hoe snel -de Omwentelaars- is opgepakt door jullie allemaal en dat er al 23-32 Omwentelaars zich aangemeld hebben! (Van een aantal Omwentelaars is het profiel nog niet volledig ingevuld en daarom zijn ze nog niet zichtbaar op de website.)

Daarbij is het ook echt heel erg tof dat zoveel Omwentelaars meehelpen met het organiseren van de Impactgesprekken en actief meedoen. Dat versterkt voor ons alleen maar het gevoel dat we op het goede pad zitten.

De afgelopen maanden hebben we ook al heel zinvolle feedback gekregen. Ook dat mensen een drempel kunnen ervaren om zich aan te melden. Bijvoorbeeld; "Doe ik wel genoeg om me een Omwentelaar te mogen noemen?" of "Aan welke verplichtingen zit ik dan vast?". Daarom hebben Janneke en Ilse de handen ineen geslagen en gaan ze op 3 juli de webteksten onder handen nemen om een aantal zaken te verduidelijken. En daarbij kunnen wij jouw hulp gebruiken!

Graag ontvangen we via info@deomwentelaars.nl ongezouten feedback. Want van feedback kunnen we leren. Denk bijvoorbeeld aan de volgende stellingen:

- Wat vind jij van de Omwentelaars?
- Hoe komen we op jou over?
- Wie is volgens jou onze doelgroep? En op welke manier sluiten we nog niet voldoende aan bij de doelgroep?
- Wat kunnen we verbeteren?
- Wat houd je tegen om je aan te melden als Omwentelaar?
- Wat is er onduidelijk op de website of tijdens de Impactgesprekken?

Alles wat je kwijt wil wordt erg op prijs gesteld. Dus kom maar op met jullie berichten wat jullie goed vinden, maar ook wat we kunnen verbeteren. Alles wat we voor 3 juli - 10 uur ontvangen kunnen we meenemen. Mocht je op een later moment nog feedback hebben, dan is deze alsnog altijd welkom.

Samen kunnen we de Omwentelaars laten groeien en een duurzame samenleving versnellen!     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Excursie bij Herenboeren Boxtel
World Cleanup Day - De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar!
Zesde impactgesprek: Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!