Het “nieuwe economie” feest - New Bee fest.

Ilse Meelberghs
donderdag 5 mei 2022
Beleef innovatie in het economisch en business onderwijs!

Hoe zien bedrijven er uit die bijdragen aan ‘een economie die deugt’? En hoe zorgen we dat onze bedrijven dit gaan doen? Op hogescholen in heel Nederland houden docenten, onderzoekers én studenten zich met deze vragen bezig.
De economie van morgen is een economie waarin iedereen op een (vol)waardige manier kan meedoen en meekomen. Een economie die snapt dat de wereld meer is dan een verzameling resources die we naar hartenlust maar kunnen pakken en (op)gebruiken. Een economie waar je, kortgezegd, echt zou willen wonen. Waar je je kinderen wilt laten wonen.

Maar hoe komen we daar?

Docenten, onderzoekers en studenten bevragen niet alleen het oude economische denken maar ontwikkelen nieuwe zienswijzen, praktische modellen en tools voor de economie van de toekomst. Waar zijn al deze onderwijsvernieuwers mee bezig?

Op 9 juni 2022 organiseren Hogeschool Rotterdam en De Haagse Hogeschool het eerste NewBee Fest. Een verzameling van inspiratie voor het toekomstige economisch onderwijs in allerlei vormen en maten. Kom ervaringen delen, nieuwe dingen ontdekken, dilemma’s voorleggen, tools uitproberen.

Dit festival is anders. Zonder plenaire key-note speakers of pogingen om te komen tot een overkoepelend onderwijsinnovatieprogramma voor heel Nederland. Het wordt een dag met mensen die elkaar vinden op de noodzaak, het plezier en het geklooi rond de vernieuwing van business & economisch onderwijs. Kom je ook?

(kopie van de tekst op de website: https://www.aanmelder.nl/newbeefest

Wanneer: 09.06.2022, 10:00u - 18:00u
Meer informatie: www.aanmelder.nl
Locatie: Rotterdam
Kosten: GratisReactie(s)


Ilse Meelberghs zei op 05-05-2022 om 07:21 uur
Ik ga, je kan met mij meereizen als je wil.
Ilse


Ilse Meelberghs zei op 25-05-2022 om 13:59 uur
Het programma: https://www.aanmelder.nl/newbeefest/wiki/734311/activiteiten-overzicht
Ik “doe” nr 17 en verheug me op de rest. Meereizen kan nog steeds.

Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Word jij onze nieuwe penningmeester?
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!