Opruimactie zwerfafval aan de Maasplassen

De Omwentelaars
zondag 16 januari 2022, door Janneke Postulart
Vorige winter zijn we gestart met het opruimen van een tweetal gebieden aan de Maasplassen en in januari hebben we dit voortgezet. En met succes! We ruimden de afgelopen 3x met veel vrijwilligers al 340 grote zakken afval op + veel grote stukken afval. We zijn een eind gekomen, maar het is nog niet klaar. Op 1 punt ligt nog steeds veel afval en daar willen we graag 13 maart mee verder gaan, zodat het uiteindelijk ook écht opgeruimd is.

Kortom, de handen gaan we weer uit de mouwen steken! En wel op 13 maart van 9.30 uur tot 12 uur. We verzamelen op de parkeerplaats van de Hatenboer, vlakbij het betreffende gebied. Na aanmelding ontvang je tijdens de bevestiging de exacte locatie.

Vanaf april wordt er via de basisscholen een kinderkrant uitgebracht in Roermond en Roerdalen. Deze ochtend komt een fotograaf en een journalist langs om kinderen van groep 5 t/m 8 een paar vragen te stellen en te fotograferen. Helpt je kind mee opruimen én wil het graag in de kinderkrant komen te staan, dan ontvangen we graag een mail via info@deomwentelaars.nl. Valt je kind niet in deze categorie, dan mag het natuurlijk altijd op de foto erbij komen staan. Ook dan ontvangen we graag vooraf een mail.

Meenemen:
Het is fijn als je stevige schoenen aantrekt, warme kleding, iets te drinken en als het even gaat eigen prikkers en handschoenen. Voor vuilniszakken wordt gezorgd.

Wanneer: 13.03.2022, 09:30u - 12:00u


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
PeukMeuk 2022
Groen, groener, groenst!
Vergroot je ook de biodiversiteit vanuit je eigen tuin?
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!