Geannuleerd: Rondleiding bij Het Goed

De Omwentelaars
dinsdag 23 mei 2023, door Peggy Kuipers
In verband met te weinig aanmeldingen hebben we in overleg met Het Goed besloten de rondleiding te laten vervallen.

We nodigen je graag uit voor een rondleiding bij Het Goed op 17 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze bijzondere ochtend krijgen we de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze gerenommeerde kringloopwinkel.

Je hebt vast weleens afgevraagd wat er gebeurt met de spullen en kleding die je niet meer gebruikt en inlevert bij een kringloopwinkel. Waarom kost het geld om deze items weer te kunnen kopen, terwijl ze toch gratis zijn aangeleverd? Deze rondleiding biedt jou de unieke mogelijkheid om hier antwoorden op te krijgen en meer te ontdekken over de intrigerende goederenstroom van Het Goed.

Tijdens de rondleiding zullen we een inzicht krijgen in het reilen en zeilen van Het Goed. We verkennen wat wel en niet kan worden ingeleverd en op basis waarvan artikelen worden geprijsd. Bovendien zullen we de kans krijgen om de drijfveren van Het Goed te begrijpen. Wat is hun visie op circulariteit en welke stappen zetten ze richting een duurzame toekomst?
Ontdek wat Het Goed zo bijzonder maakt en waarom ze een belangrijke rol spelen in het bevorderen van circulariteit. Het wordt een inspirerende ochtend waarin we meer te weten komen over hun werkwijze en de impact die ze hebben op een duurzamere toekomst.

Graag ontvangen we een bevestiging van je deelname. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen tijdens de rondleiding bij Het Goed in Roermond.


Wanneer: 17.06.2023, 10:00u - 12:00u
Locatie: Het Goed, Doctor Philipslaan 49B, Roermond
Kosten: gratis, vrijwillige donatie is welkomReactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!