Tussen Rommel en Pareltjes: een impactgesprek over spullen

De Omwentelaars
dinsdag 23 mei 2023, door Peggy Kuipers
Op dinsdagavond 20 juni organiseren we een boeiend impactgesprek over spullen waar we jou graag voor uitnodigen. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst zullen we dieper ingaan op de impact van spullen. Peggy Kuipers en Janneke Postulart starten kort met een paar quizvragen om een beeld te schetsen van de impact van onze manier van consumeren.

Rik Dieteren Verhuizingen en Ontruimingen zal vervolgens praktijkervaringen delen en inzicht geven in wat mensen zoal wegdoen en juist koesteren en hoe we dit kunnen veranderen. Met hun uitgebreide ervaring in verhuizingen en ontruimingen bieden ze een unieke kijk op de relatie tussen mensen en spullen.

Daarnaast zal Patricia Vaessen waardevolle tips delen over het kopen van tweedehands items via platforms zoals Marktplaats en Vinted. Patricia heeft jarenlang met veel plezier tweedehands spullen verkocht via haar bedrijf Oude Spulletjes en haalde daarbij pareltjes van overal en nergens vandaan. Ze zal haar beste trucs en strategieën delen om die verborgen schatten te vinden.

Het impactgesprek zal een gelegenheid bieden om te leren van deze Omwentelaars en inzichten op te doen over hoe we bewuster kunnen omgaan met spullen. We willen jou graag uitnodigen om deel te nemen en jouw eigen perspectieven en ervaringen te delen.

Graag ontvangen we een aanmelding van je aanwezigheid. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kijken ernaar uit om jou, samen met De Omwentelaars, De Groene Transformator en Rik Dieteren Verhuizingen en Ontruimingen, te verwelkomen bij dit inspirerende impactgesprek over spullen!

Wanneer: 20.06.2023, 19:30u - 21:30u
Locatie: De Groene Transformator, Bredeweg 10, Roermond
Kosten: Gratis, vrijwillige donatie is welkom


Aanmelden voor dit evenement

Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!