Meer plantaardig koken en bakken gaat de toekomst worden, maar hoe begin je daar nou mee? Waar loop je tegen aan en hoe kun je makkelijk veranderingen doorvoeren in de keuken?
Op mijn YouTube kanaal hou ik me bezig met koken en bakken. Mijn volgers hebben geregeld gevraagd of ik eens een video kon maken over vegan koken of bakken. En ja, dat vind ik lastig want het is niet iets wat ik dagelijks doe. Ik liet tijdens mijn budget challenge mijn volgers stemmen: welke challenge moeten we nu echt een keertje doen? De meerderheid heeft gestemd op de vegan challenge en dat besloot ik te overleggen met mijn gezin. Ze vonden het allemaal prima en ik ging op zoek naar recepten, sprak met Janneke die al jaren vegan leeft met haar gezin en ik zocht al enkele vegan producten bij elkaar.
Op 1 januari zijn we gestart met ons vegan avontuur. Vanaf 5 januari kun je dagelijks een nieuwe video op mijn YouTube kanaal terugvinden. Ik deel daarin wat we koken of bakken, hoe de challenge ons bevalt en waar we tegenaan lopen.
Mocht je recepten, tips of tricks hebben, dan zou ik het leuk vinden als je ze met me deelt. Ik kan ze dan weer delen met mijn volgers en zo kunnen we elkaar inspireren.
Groetjes, Laura
Reactie(s)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Uitgelicht
Maascleanup samen met BASF vegetable seeds business en De Groene Transformator
Winter verwonder wandeling.
Positief over vegan opties in de horeca? Geef jouw tip door aan ‘Plant de Campagne’!