Janneke Postulart
Postul.Art ontwerpt & verduurzaamt
Spreker duurzaamheid (De Verborgen Impact), grafisch...
World Cleanup Day - De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar!
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2020

Op zaterdag 19 september is het weer zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon.

Ons doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil! En vooral ook het verkrijgen van meer waardevolle informatie over het soort afval dat op straat en in het milieu ligt en de herkomst ervan. Dat inzicht is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.

Maar hoe ruim je op tijdens een pandemie? Ook tijdens World Cleanup Day staat jouw gezondheid natuurlijk voorop! En daarom vragen we iedereen zich te houden aan de corona preventiemaatregelen. (Kijk op de website van World Cleanup Day voor meer informatie)

Omwentelaar Dion Nijskens gaat aan de slag bij de Asseltse plassen. Je kunt natuurlijk ook zelf een actie opzetten. Geef het aan ons door als je een actie hebt opgezet via World Cleanup Day en wij gaan proberen dat er vrijwilligers en Omwentelaars aansluiten bij je actie!

(Foto is het resultaat van World Cleanup Day 2019 in Sint Odilienberg. Met 20 vrijwilligers hebben we in 1 dag hard werken heel Sint Odiliënberg schoon gemaakt! Met een grote groep, kunnen we veel bereiken!)

Wanneer: 19.09.2020 om 00:00u
Meer informatie: www.worldcleanupday.nl
Locatie: Acties door heel Nederland, o.a. de Asseltse Plassen
Kosten: Gratis
Aanmelden: Klik hier om te kijken waar er allemaal acties zijn!
     


Reactie(s)

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Naam


Email


Uw reactieUitgelicht
Excursie bij Herenboeren Boxtel
World Cleanup Day - De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar!
Zesde impactgesprek: Herenboeren, Samen Duurzaam Voedsel Produceren
Nieuwsbrief aanmelden
Volg ons!